Natuurgeneeskundige Praktijk voor Gezondheid en Welzijn
vlinder

Over Daniëlle

Regulier ben ik opgeleid tot diëtiste (1975). Tot 1985 heb ik cursussen en begeleiding gegeven aan mensen met o.a. overgewicht. Hier heb ik de ervaring opgedaan dat naast voeding ook andere factoren - zoals leefstijl, beweging, emotionele balans - een belangrijke rol spelen bij dit probleem.

Daniëlle Sampermans

Opgegroeid en levend in en met de natuur heb ik hoe langer hoe meer belangstelling voor en inzicht gekregen in de geneeskracht die deze natuur in zich draagt. Dit heeft geleid tot een vierjarige natuurgeneeskundige opleiding (2004), waar ik o.a. heb leren werken met Bachbloesems, kruidengeneeskunde en homeopathie. Ook diverse massagetechnieken kwamen hier uitgebreid aan bod. Sindsdien ben ik gestart met een eigen natuurgeneeskundige praktijk.

Vanaf 2009 werk ik in mijn praktijk met de bioresonantiemethode. Hiermee kan een analyse van de gezondheidstoestand gemaakt worden. Tevens kan deze therapie ingezet worden bij de behandeling van veel voorkomende klachten.

Vanzelfsprekend blijf ik mij verder ontwikkelen door middel van cursussen, nascholingen en seminars. In 2014 volgde ik met goed gevolg de opleiding tot detox-coach.

In mijn jarenlange ervaring heb ik bij veel mensen op een natuurlijke wijze verlichting mogen brengen bij zeer uiteenlopende lichamelijke klachten en emotionele onbalans. Tevens heb ik bij velen een bewustere levensstijl kunnen bewerkstelligen waardoor een betere gezondheid en balans gevonden kon worden.