Natuurgeneeskundige Praktijk voor Gezondheid en Welzijn
vlinder

Bioresonantie

Bioresonantie werkt op het trilling- en/of energieniveau van het lichaam.

Met behulp van een biotensor kan de ervaren therapeut de frequenties (trillingen) van het lichaam opmeten. Zelfs kleine veranderingen in het lichaam kunnen hiermee opgespoord worden, zonder dat er al sprake is van enige klachten of ziekte. Zo kan preventief aan de gezondheid gewerkt worden.

bioresonantie

Wanneer het lichaam echter uit balans is kan de energie niet meer doorstromen en het lichaam werkt dan niet meer optimaal. Er ontstaan klachten en ziekte kan het gevolg zijn. Door het lichaam te prikkelen en de organen te stimuleren met de juiste lichaamseigen frequenties kunnen de blokkades (oftewel de negatieve frequenties) opgeheven worden en zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen (het zelfgenezend vermogen).

Ook bij een verzwakt immuunsysteem, waardoor bacteriën, virussen, parasieten, schimmels de kans krijgen om iemand ziek te maken, kan bioresonantie ingezet worden. Hierdoor worden de ziekmakers opgeruimd en het immuunsysteem wordt tevens ondersteund.

Deze therapie kan zowel bij acute als chronische klachten ingezet worden. De behandelingsduur is afhankelijk van de ernst en de duur van de klachten.

Terug naar Natuurgeneeskunde